Sjov med Hænder

Der findes ikke noget mere personligt end at lave en gave til familiemedlemmer, hvori barnets hånd indgår og det er lige hvad man kan lave med denne bog.

I denne klippe-/klistre-bog giver Agnes Ingersen en lang række forslag til papirklip og lignende, fremstillet med barnehænder som et gennemgående tema. Til alle figurerne i bogen er der brugt barnehænder, feks er barnets hånd vinger på pingvinen.

I sjov med hænder er der bla. et stort juletema med rensdyr, nisser, hjerter, kræmmerhus, engel, juletræ, juletræspynt og til og fra kort. Der er også et påsketema med kyllinger, høns og haner.

Selv meget små børn kan være med her. Agnes har lagt vægt på at skabelonerne er meget enkle at klippe ud – enten gør barnet det selv eller også klipper det sammen med den voksne med en hjælpesaks.
Agnes var selv meget kreativ sammen med sine egne børn da de var små, de undgik mange ulvetimer ved at være kreative og det behøver ikke tage ret lang tid at fremstille en figur fra Agnes bøger.

Modellerne er enkle at fremstille ud fra bogens skabeloner som er i fuld størrelse. Alle modellerne er vist på farvebilleder.
Bogen henvender sig både til forældre med børn i alderen 1-10 år og institutioner der beskæftiger sig med børn i samme aldersklasse.

Lån på biblioteket

Alder: 1 – 10 år
Antal sider: 64
Udgivelsesår: 1. udgave 2005, 2. udgave 2007
ISBN: 978-87-990585-2-5

FIND BOGEN

Forlaget Ingersen er lukket, men vores restlager er til salg på SmuktHjem.dk. Du har også mulighed for at låne bøgerne på biblioteket.

Vil du se bogen som e-bog? Vi er i gang med at lave samtlige bøger til e-bøger, så du kan købe dem digitalt efter hånden som restlageret bliver udsolgt. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked når vi udgiver en ny.

LEKTØRUDTALELSE

En klippebog, der kan inspirere voksne, der vil klippe sammen med børn i alderen 1-10 år. Der vises 30 modeller. De 28 er klippet i pap i enkle former, der er samlet med klæbepuder eller lim. Det er dyr, fugle, fisk, blomster, påske- og julefigurer og solen. Til sidst er der en uro i vinduesmaling, og en nøglering i krympeplast. Modellerne er lette at fremstille. Skabelonerne er i fuld størrelse, og det færdige resultat vises i farvebilleder. Det er børnenes egne hænder, der er skabeloner for pynt og udsmykning af modellerne, der er lette at klippe, så selv om de yngste skal have hjælp til at klippe, vil de være med i arbejdet. Der er også tænkt på voksne – uden børnehænder, for der er også skabeloner af børnehænder. De fleste modeller er fantasifulde og flotte, selv om det nogle steder virker overvældende at bruge så mange børnehænder. Bogen er produceret på eget forlag, i A4- format og med blødt men nydeligt omslag og en indbydende forside. Det er forfatterens første bog. Hun har i lang tid været kreativ med sine nu halvvoksne børn, og hun har i mange år været dagplejemor. Nu øser hun godt ud af sine ideer. Især pædagoger, dagplejemødre, mødre og bedstemødre til de yngste børn vil være glade for at kunne finde ny inspiration her

Lektørudtalelse
Inger Søndergaard

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.