Sjove Ting Af Paptallerkener


I denne klippe/klistre bog giver Agnes Ingersen en lang række forslag til papirklip og lignende, fremstillet med malede paptallerkener som et tema der går igen.

Vil man ikke male på paptallerkener, kan man sagtens være med alligevel. Bagerst i bogen findes der skabeloner der kan bruges i stedet for paptallerkener, lige til at klippe ud efter.

Modellerne er enkle at fremstille ud fra bogens skabeloner som er i fuld størrelse. Alle modellerne er vist på farvebilleder.

Bogen henvender sig til forældre, børn i alle aldre og institutioner, der syntes det er sjovt at male, klippe og klistre.

Lån på biblioteket

Alder: 2 – 12 år
Antal sider: 64
Udgivelsesår: 2007
ISBN: 978-87-990585-5-6

FIND BOGEN

Forlaget Ingersen er lukket, men vores restlager er til salg på SmuktHjem.dk. Du har også mulighed for at låne bøgerne på biblioteket.

Vil du se bogen som e-bog? Vi er i gang med at lave samtlige bøger til e-bøger, så du kan købe dem digitalt efter hånden som restlageret bliver udsolgt. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked når vi udgiver en ny.

LEKTØRUDTALELSE

Anvendelse/målgruppe/niveau
Børn fra 2 år kan være med til at lave det meste arbejde med de 19 modeller, som er tænkt til brug i dagplejen og på tilsvarende niveau

Beskrivelse
Modellerne henter deres emner fra barnets nære hverdag og inddrager med stor forståelse børns interesser og kompetencer. Her er fx en klovn, en bamse, en barnevogn, en bi, en åkande etc. Zoo-dyr som flodhest og giraf er der, tillige med populære forestillinger så som dinosaurer og spøgelser. Modellerne kan udformes i flere varianter, som én- eller dobbeltsidig til ophængning, som stangdukke eller som sprællemand. Bogens første afsnit er en overordentlig let og udførlig anvisning på materialer og fremgangsmåder, hele tiden med barnet i fokus. Beskrivelsen af hjælpesaksen er lige i kassen. Efter afsnittet med farvegengivelser og arbejdsbeskrivelse til modellerne følger skabeloner i samme rækkefølge og i fuld skala. Til sidst et portræt af denne sympatiske ildsjæl og hendes virksomhed og hjemmeside. Gedigent udstyr beregnet til daglig brug

Sammenligning
Der er ikke udgivet ret meget på dette lette niveau bortset fra Agnes Ingersens fire forudgående bøger, hvis udnyttelse præcist vil angive efterspørgslen på denne. Hun har skrevet om ting lavet på grundlag af aftegninger af børns hænder, paptallerkener og mælkekartoner (2 gange). Denne kunne lige så godt hedde bind 2 om paptallerkener og overflødiggør ikke Sjov med paptallerkener, 2005

Samlet konklusion
En hobbybog, hvor alle kan være med, og hvor resultaterne spejler børnenes interesser og formåen som i Fröbel-traditionen

Lektørudtalelse
Lars Aagaard

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.