Sjov Med Mælkekartoner 2

Temaet for denne Klippe/klistre bog er mælkekartoner, der går igen i alle modellerne.

Figurerne er enkle at fremstille ud fra bogens arbejdsbeskrivelser og håndtegnede skabeloner i fuld størrelse. Næsten alle modeller er lavet i forskellige størrelser, så kan man vælge den størrelse, man har mælkekartoner i.
Alle bogens modeller er vist på farvebilleder til inspiration.

Sjov med Mælkekartoner 2 udmærker sig ved at have et stort tema med julemodeller af mælkekartoner, der er julenisser, engle, rensdyr, gæs og julebukken.

Bogen henvender sig til børn og barnlige sjæle, der kan lide at være kreative med maling, saks og karton.
Modellerne kan anvendes som pynt eller bruges som legetøj i lege, f.eks som dukketeater eller i leg på gulvet.

Lån på biblioteket

Alder: 2 – 12 år
Antal sider: 64
Udgivelsesår: 2006
ISBN: 87-990585-4-5

FIND BOGEN

Forlaget Ingersen er lukket, men vores restlager er til salg på SmuktHjem.dk. Du har også mulighed for at låne bøgerne på biblioteket.

Vil du se bogen som e-bog? Vi er i gang med at lave samtlige bøger til e-bøger, så du kan købe dem digitalt efter hånden som restlageret bliver udsolgt. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked når vi udgiver en ny.

LEKTØRUDTALELSE

Erfaringerne med Sjov med mælkekartoner : en male/klippe/klistrebog for hele familien (2006/18) kan trygt overføres til denne fornøjelige to’er, hvor grundmaterialet er lige så billigt og tilgængeligt og modellerne fuldt på højde hvad angår udtryk og motorisk/æstetisk udfordring. De medvirkende børn kan være ned til 6-7 år og opefter. Arbejdsbeskrivelserne er udførlige, og jeg tror, de fleste kan være med her, uanset antal tommelfingre. Bagest skabeloner i 1:1 af alle dele. Her er en fugl, en hvalros, en drage, et egern, en elefant, en flodhest, en mariehøne, en krokodille, en skildpadde, en krage, en svane, en hund, en ugle, nisser, en snemand, et rensdyr, en engel, en julebuk eller -ged og en gås. Højresiderne er tydelige farvefotos, venstresiderne vejledning trin for trin.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.