Sjov Med Mælkekartoner 1

Temaet for denne bog er mælkekartoner, der går igen i alle modellerne.

Figurerne er enkle at fremstille ud fra bogens arbejdsbeskrivelser og håndtegnede skabeloner i fuld størrelse. Næsten alle modeller er lavet i forskellige størrelser, så kan man vælge den størrelse, man har mælkekartoner i. Alle bogens modeller er vist på farvebilleder til inspiration.

Sjov med Mælkekartoner 1 udmærker sig ved at have et stort tema med påskemodeller, men kan bruges året rundt.

Bogen henvender sig til børn og barnlige sjæle, der kan lide at være kreative med maling, saks og karton. Modellerne kan anvendes som pynt eller bruges som legetøj i lege, f.eks som dukketeater eller i leg på gulvet.

Lån på biblioteket

Alder: 2 – 12 år
Antal sider: 64
Udgivelsesår: 2006
ISBN: 87-990585-3-7

FIND BOGEN

Forlaget Ingersen er lukket, men vores restlager er til salg på SmuktHjem.dk. Du har også mulighed for at låne bøgerne på biblioteket.

Vil du se bogen som e-bog? Vi er i gang med at lave samtlige bøger til e-bøger, så du kan købe dem digitalt efter hånden som restlageret bliver udsolgt. Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked når vi udgiver en ny.

LEKTØRUDTALELSE

Så er Agnes Ingersen igen på banen med en hobbybog for små børn helt ned i dagplejealderen fra ca. 2 år, en gruppe vi tit mangler lette ideer til. Agnes, som selv er dagplejer, har tidligere lavet Sjov med hænder (05/12) og Sjov med paptallerkener (05/44), og nu er turen kommet til mælkekartoner. Af dem kan man, hvis man følger de let forståelige instruktioner i denne bog, lave sparegrise, pynteting og legetøj både til dukketeater og leg på gulvet. Der bruges mælkekartoner i alle størrelser, og når de først er vasket af og tørret, kan de males og tilføjes muler, næser og hår og øjne enten af papir eller plasticrulleøjne, og så har man pludselig en høne, en hest eller en flagermus. 20 forskellige figurer bliver det til, som man på den ene side kan se på et stort farvefoto og på den anden få en grundig gennemgang af, hvordan man nu lige laver den. Bagerst i bogen er der skabeloner til det hele, og i det første afsnit er der en oversigt over materialer, hvor der hele tiden lægges vægt på det både bruger- og børnevenlige. En meget brugbar bog til sjov genanvendelse af billige materialer. Der findes et par ældre hobbybøger i forvejen, hvor mælkekartoner indgår, fx Sjove ting af papir, bølgepap, mælkekartoner (92/13)

Lektørudtalelse
Elisabeth Bennetsen
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.